Waarom een architect

Waarom een architect?
Een architect heeft een belangrijke rol in het voortraject van een ver- of nieuwbouw. Samen met u kijk ik naar uw wensen. Ik luister goed naar de achterliggende gedachte van de bouwvraag en stel vragen over uw persoonlijke werk- en leefsituatie. Vaak zijn er meerdere antwoorden mogelijk, oplossingen waar u nog helemaal niet aan heeft gedacht. Een architect is ook van waarde in het vergunningstraject en eventueel in het bouwproces. Ik wil graag uw adviseur zijn. Samen maken we uw ontwerp op maat!

In Perspectief architectuur is een door de BNA erkend bureau. Dit betekend dat het bureau zich houdt aan de gedragscode en daarop ook kan worden aangesproken. Meer weten over de rol van een architect? Lees verder op de website van de BNA, beroepsvereniging voor architecten.

Een architect vertaalt uw behoefte
In uw leven gebeuren verwachte en onverwachte dingen. Denk aan de groei van uw bedrijf, de komst van een kind, verandering van werksituatie, scheiding of overlijden. Het zijn soms ingrijpende gebeurtenissen, die vaak van invloed zijn op de woon- en werkomgeving. De behoefte om de leefomgeving aan te passen, begint op te spelen en het kan zijn dat u besluit om te gaan bouwen of verbouwen. Het is dan goed om te weten, dat een architect u daarbij kan helpen. En dan het liefst een architect die uw wens centraal stelt.

Wilt u weten wat In Perspectief voor u kan betekenen? Bekijk dan het stappenplan.
Vrijblijvend gesprek om meer te weten over In Perspectief? Neem contact met mij op.